Impresszum

A PARÓKIA Portál reformátusok találkozóhelye, ahol minden betérő vendéget szívesen fogadunk. 2010 óta a Dunamelléki Református Egyházkerület hivatalos egyházkerületi portáljaként működik.

Portálunkat az anyaországi, és a világban szétszórtságban élő magyar református gyülekezetek számára hoztuk létre, melyeknek hitvallási fundamentuma a teljes Szentírás, a Heidelbergi Káté és a II. Helvét Hitvallás.

"Mi teljes tudatában vagyunk annak, hogy milyen nyomorult és jelentéktelen kicsi emberek vagyunk: Isten előtt szegény bűnösök, az emberek szemében pedig utolsók, ... úgy hogy semmink sincs amivel dicsekedhetnénk, akár Isten előtt - az Ő egy irgalmasságán kívül, amellyel minden mi érdemünk nélkül megváltott minket, -akár az emberek előtt, - a mi erőtlenségünkön kívül..."
Kálvin 1536 augusztus 23-án kelt levele Ferenc királyhoz

A portálon igénybevehető szolgáltatások minden református gyülekezet, és a reformátussághoz kapcsolódó non-profit szervezetek számára díjmentesek, és a jövőben is azok maradnak. A Parókia portál fenntartója a Dunamelléki Református Egyházkerület.

Közonti e-mail címünk: info[kukac]parokia.hu
 

Koncepció: Parókia Team
Design és programozás: Esolution
 

Szerkesztőség:

Parókia Sajtószolgálat
Dunamelléki Református Egyházkerület
sajto[kukac]raday28.hu

Szerkesztőségvezető: 
Füle Tamás

Munkatársak:
Jakus Ágnes szerkesztő-újságíró
Rácz Zsuzsanna
Kisturi Eszter

Szerkesztőségünk számára a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány által biztosított támogatás negymértékben hozzájárult a magas színvonalú munkavégzéshez a 2017. évben.

 

Fenntartó:
Dunamelléki Református Egyházkerület