Felhívás – Németi Gabriella

Kérünk ezért, Testvéreink, hogy húsvétra készülődvén, hordozzátok imádságaitokban Gabriellát, kérvén az Élet Urát, hogy szegény árva testvérünknek is adja meg a feltámadás örömét.

Keresztyén Testvéreink!

A Zsoboki Református Egyházközség által működtetett Zsoboki Bethesda Gyermekotthon és Szórvány Iskolaközpont részéről hangzik el felétek a segélykérés.

Németi Gabriella 15 éves diákja a gyermekotthonnak, akinek életét súlyos betegség veszélyezteti. Az orvosok osteosarcomát diagnosztizáltak és jelenleg a kolozsvári Onkológiai Intézetben kezelik. A betegség súlyos volta rendkívüli kezelést és műtéti beavatkozást igényel, amit Kolozsváron nem tudnak elvégezni. A Szórvány Iskolaközpont vezetősége felvette a kapcsolatot a budapesti Semmelweis Gyermekortopédiai Klinikával, ahol folytatni tudnák a szakszerű kezelést. A műtétet egy szigorú szakkivizsgálás kell megelőzze ahhoz, hogy valóban életmentő lehessen. Ez a kezelési folyamat azonban olyan anyagi megterheléssel jár, amit a Zsoboki Bethesda Gyermekotthon nem tud fedezni. Németi Gabriella teljesen árva, tehát ő sem támaszkodhat senki másra, csak a Ti segítségetekre. Kérünk, ne hagyjátok cserben Gabriellát.

A budapesti műtétre április 12-én kerül sor. Az előre látható költségek meghaladják az egymillió forintot. Nem nagy összeg, viszont sürgősen szükség van rá. Kérünk ezért, Testvéreink, hogy húsvétra készülődvén, hordozzátok imádságaitokban Gabriellát, kérvén az Élet Urát, hogy szegény árva testvérünknek is adja meg a feltámadás örömét.

Adományaitokat az alábbi bankszámla számokra várjuk:

Kedvezményezett neve: Eparhia Reformata din Ardeal

Kedvezmányezett címe: Cluj - Napoca, str Ion I.C.Bratianu nr. 51-53

Bank: Banca Comerciala Romana  - Sucursal Cluj

Cím: Cluj - Napoca str. Gheorghe Baritiu nr. 10-12.

IBAN kód: RO66RNCB0106026604570001        RON

IBAN kód: RO12RNCB0106026604570003        EUR

SWIFT kód: RNCBROBUXXX

Kérjük feltüntetni: "Adomány Németi Gabriella részére".

Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Testvéri szeretettel,

Kató Béla, püspök                                                                
Kovács István, előadótanácsos

Kolozsvár, 2018. március 9.

Forrás: http://reformatus.ro/felhivas-nemeti-gabriella.html