Jótékonysági képaukció a majosházi Református Kistérségi Diakóniai Szolgálat Hospice Ház javára

Fegyó Béla festőművész képeiből jótékony célú festményaukció lesz a majosházi Református Kistérségi Diakóniai Szolgálat Hospice Háza javára a Budai Refomátus Gyülekezetben június 19-én, vasárnap, a délelőtti istentisztelet után.

A festőművész nagylelkű felajánlása alapján harminc festmény kerül bemutatásra, melyek a megajánlott értéken megvásárolhatók. A befolyó összeggel a Majosházán épülő Hospice Ház létrejöttét támogatják a jókedvű adakozók! 

Fegyó Béla Ráckevén élő művész, a budapesti Képzőművészeti Főiskolán végzett 1974-ben Patay László és Veres Sándor tanítványaként.  Rendszeresen mutatja be képeit egyéni tárlatokon az ország számtalan pontján. Nagy méretű pannója látható többek között Gyálon, Kiskunlacházán, Ráckevén, ahol a helyi múzeumban több alkotása is látható.

A tájképek, nádasok, a vízi világ, életképek realista ábrázolója jótékonysági céllal rendezi ezt a rögtönzött kiállítását: A Református Dunamenti Kistérségi Diakóniai Szolgálat Majosházán létesülő Hospice Háza javára ajánlja fel a képekért befolyó összegeket.

A Hospice Ház falai már állnak, a belső szerelvényezés költségeinek egy része már megvan, de hogy a víz-csatorna rendszert egyszerre kiépítsék, ehhez még hiányzik támogatás. Ennek megvalósulásához a művész által felajánlott képek értékesítéséből befolyó összegekre van szükség.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK.