Szikra-Díj - a zene életre kelt

Fel tudsz sorolni három neked tetsző hazai keresztény zenekart?
Jövőre már biztosan menni fog!

Évtizedek óta várjuk, de 2016 november 10-én a Szikra végre Magyarországon is belobban! A Szikra-Díj a GMA Dove Awards partnereként, a hazai keresztény könnyűzenei élet első és eredeti szakmai díja, melyet a fiatalos progresszív szervező csapat alapított, és a zeneipar elismert hazai, valamint külföldi résztvevőivel összefogásban valósítanak meg.

A Szikra-Díj összehoz, és hidat épít! Célunk a hazánkban is egyre népszerűbb keresztény zenei kultúra szakmai fejlesztése, új és pozitív üzenettel bíró alkotások létrejöttének inspirálása, a minőségi magyar keresztény zenészek és előadók munkájának elismerése. Mindezt felekezet-függetlenül, egybegyűlve a közös célért, hidat építve a szcéna hazai zeneiparban való elismertetéséhez, egységben valósítjuk meg. A Szikra-Díj nem csupán egy gála, hanem összefogás, ami szakmai eseményekkel, workshopokkal és publikációkkal folyamatos támogatást nyújt a résztvevő produkcióknak, beleértve az abban közvetlenül és közvetetten dolgozó szereplőket, a dalszerzőtől az előadóig, a hangmérnöktől a menedzserig.

A Szikra-Díj zsűrije publikus, tagjai a zenei életben már bizonyítottak, és szakmai szempontok alapján jutalmazzák a legjobbakat. A zsűri: Mező Misi (énekes, Magna cum Laude), Pajor Tamás (szövegíró, Amen), Bolyki György (énekes, Bolyki Brothers), Gerendás Dani (dobos, The Biebers, Margaret Island) és Czabán Gábor (dj, Dj Revolution). A zsűri elnőke: Horváth Gergő (rádiós műsorvezető).

A Szikra-Díjat 2016. november 10-én, egy ünnepélyes díjátadó gála keretein belül a Duna Palotában az alábbi kategóriák győztesei kapják:

  • legjobb előadó
  • legjobb együttes
  • legjobb dal
  • legjobb dicsőítő dal
  • legjobb album
  • közönségdíj

A nevezési feltételek elérhetőek a Szikra-Díj online felületein.

A Szikra-Díj a GMA Dove Awards partnereként, Jackie Patillo (GMA executive director) szakmai konzultációjával jött létre. Ezen felül a zsűri hetedik, exkluzív tagjaként csatlakozik a csapathoz, a legjobbak kiválasztására.
Íme néhány a hazánkban is koncertező amerikai díjazott: a Hillsong United, a Skillet, Michael W. Smith, Israel Houghton, a Switchfoot, Matt Redman, Toby Mac, Chris Tomlin…

Itt az idő, hogy folytasd a sort!

 

http://facebook.com/szikradij